Ibland är det bara sådär tråkigt som det kan vara .. idag t ex fick maken gå promenaden själv min lust infann sig inte och då gör jag inte det heller för jag har lärt mig att inte göra sådant jag inte känner för ! Visst blir man klokare med åren och ingen mer än jag kan känna eller göra något åt det. Tänk hur det var förr när man var "ung och dum" och inte visste bättre då struntade man i det man inte ville göra man gjorde det ändå hahaa .. men var det bättre förr ? Ja det beror väl på vad som menas man var ju yngre och hade kul på ett annat vis än idag men ett som är säkert är att både 60/70/80 å 90 talet var spännande årtionden med allt möjligt kul som hörde till ..

 ... men backar jag tillbaka så finns det lite av alltmöjligt som jag skulle vilja uppleva igen som både var kul och spännande 👍☺

🐝