Hur många ansiktskrämer har jag provat till mitt torra ansikte det kan jag säga är många ! Man måste tro på vad som utlovas och det har jag sannerligen gjort men efter att använt krämerna ett tag så är det lika med noll . Jag har varit till hudläkare och det påstods att jag hade Rocasea det kan dom glömma för jag har inte sådana symtom. Jag är så jävla trött på att vakna med torra "flagor" främst på näsan så snart skiter jag i att det syns trots att jag smörjer mig dagligen ... suck 
 

  

Dom här är ett fåtal av krämer jag andvänt + HTH, A-Kräm, Yves Rocher m.m  

Nu har jag beställt från Apotea en Nivea Q10 som min syrra använder och säger den är bra men det sa hon om en annan kräm också 😁 återstår att se hur den funkar på mitt ansikte .. 

(Lånade bilder)

Förhoppningsvis kommer min Nivea Q10 imorgon (beställde igår) för Postnord är snabb att leverera 👌

Tips mottages på krämer för torrt ansikte ?

Bian