Idag blev det en second hand runda med mannen här hemma i stan måste passa på när de har öppet och det var ju ett tag sen sist. Jag älskar Second hand och att få "rota" bland lådor och klädställningar det är kul det 😃Ibland gör jag världens fynd till en billig peng och billigt kan jag gladeligen säga att det är här i våra Second hand butiker och bara för att nämna några ...

Erikshjälpen

RIA

RÖDA korset 3 st

Biståndsgruppen

Prio

KRIS

mfl ...

Dessa kallar jag verkligen fynd Arabia 30:- för både kopp å fat vad sägs om det ... superbilligt !

 För att inte tala om detta, nysilver som jag "snöat" in på 15 spänn för en liten bricka och 10:- för en liten söt skål !

Så här fint blev det ...

Detta fantastiskt fina tyg i kraftig bomull 65 ×150 cm för 30:- ska jag klä en sittdyna till en gammal karmstol  

... och så här blev det 

Naturligtvis slank det med en väska för ynka 45:- till makens kommentar "en till" hmm han är go han ☺

Undrar vad som fyndas nästa gång !!

🐝