Ett fint avslut på denna vecka ! Umgåtts med min "andra dotter" igår vi har shoppat och jag fick göra henne glad älskar att glädja andra dessutom köpte jag en julklapp till lillstumpan hennes dotter fanns bara två kvar då måste jag passa på en kjol i guld den kommer hon tycka om för hon gillar guld å glitter. Maken fick inte kaffe på sängen idag (han gillar inte det) däremot en kaffebricka färdig i köket när han kom upp ur sömnen med både ljus och paket det är ju Fars Dag han blev glatt överraskad ! Jag längtar till lördag nästa vecka då kommer "stora lilla" Rakel och sover över hos oss jag säger äntligen ska bli så kul vi ska gå till  restaurangen Sushi House och äta sushi sedan gå till nya lekparken som ligger tvärs över vägen där jag bor pyssla och baka pepparkakor 👌 

(Lånade bilder)

Bilden är lite missvisande för kjolen är i guld .. 

Det blev Hassebackpotatis med fläskkarré dagen till ära som är en utav makens favoriträtter mycket upp skattat .. Ikväll ska vi äte Ostkaka med grädde och bananer sedan är nog iaf min mage proppad 😁

Bian