Pingstafton vilken fantastisk dag med sol och värme och nu äre endast tre veckor kvar till midsommar iår kommer den inte bli traditionsenlig men det kommer fler midsommrar inget att deppa ihop för ! Idag har vi varit till pappas grav och gjort lite fint imorgon går turen till mamma för det är ju morsdag. Hunden är kvar hos oss men på tisdag kommer matte och hämtar honom två veckor får räcka ! En liten nyhet .. vi har köpt en ny bil å det var inte igår jag satt i en sån vi är supernöjda jag å maken det var ett bra köp 👍

 

Maken kommer med små presenter till mig lite då å då morsdag buketten fick jag idag å hjärtat fick jag för nån vecka sen så uppskattat av mig från min goa gubbe ❤

Ha en fortsatt trevlig pingsthelg själv blir det lugnt härhemma med lite gotta och ett glas vitt framför tv:n 

Bian