När mina två barn var i skolåldern bakade jag ofta piroger dels för att det var ett bra mellanmål när dom kom från skolan (när jag inte var hemma för att jag arbetade) och dels för att det bara va ta upp från frysen och värma. Det var verkligen en "hit" för piroger gillade dom (självklart gjorde jag annat också)! Nu är det jättelängesedan jag bakade sådana men idag blev jag sugen att baka så på självaste lååångfredag har jag bakat mååånga piroger för infrysning några ska jag ge till min "andra dotter" som jag brukar göra  ! 

Lagade en god laxrätt idag recept från Lindas matskola den blev jättegod kul att variera lite och vi här hemma älskar ju lax så detta recept kan jag verkligen rekommendera för er som tycker om lax så enkel att göra. Vi åt en fetaost sallad till men man väljer själv vad man vill äta till laxen  ..

Ha en fin låååångfredag och Påsk alla bloggare nu tar jag Påsk 

vi ses !

🐤 🐣 🐥 🐣 🦆

 

 

Bian