Hej å hå nu är jag här igen och ni ska veta att jag saknat er vänner ! 

Ett inlägg om lite av varje ska ni få innan det är dags att krypa ner. Det blev ingen lax med oss hem i bagaget från Norge resan men det är inget vi sörjer vi åker ju dit nästa år igen och då kanske vi tar dem 😆 vi har framförallt njutit av den underbara vistelsen där. Fota blir det inte mycket av eftersom vi är på samma ställe varje år och foton har vi ju redan därifrån ! Klämmer dock in en bild från platsen.

Igår söndag var det födelsedag här med lite gotta och besök och det bästa var denna underbara tös som fick/får mitt hjärta att smälta dessutom är jag "bonusmommo" till henne och hennes brorsa ...


 Idag blev det en PW med mannen en efterlängtad sådan ska ni veta har ju haft besvär och ont i en fot så det var väldigt längesedan men nu jäklar ska det promeneras i mina nya supersköna dojjor som jag köpte från grannlandet ...

Gonatt imorron äre shopping  med storasyster som gäller zzzzz 😴