Saknar mitt långa hår och kan inte fatta hur långt det var egentligen men trots allt så valde jag att klippa mig ! Jag har klippt mig tre gånger efter första klippningen och nu är jag i valet å kvalet om jag ska låta det växa ut igen för håret växer som ogräs som man brukar säga. Det jag tyckte var skönt med att klippa mig var dels lättare att tvätta och dels tappade jag mycket hår samt är skönt nu att inte behöva sätta upp det jämt men oavsett saknar jag mitt långa hår .. 

2019

Kanske jag gjorde en tabbe som klippte mig för nu tar det ett tag innan det blir långt igen ! Under åren som gått har jag haft långt, mellanlångt hår och t o m varit snaggad men usch å fy aldrig mer. Det spelar ingen roll vilken frisyr man vill ha och åren spelar absolut ingen roll huvudsaken man gillar det själv  ..

17 år och långhårig ..   

2020

Idag ser jag ut så här men det är en bra bit kvar att bli långhårig igen ...

Vad tycker ni och hur är det med erat hår långt eller kort ?

Bian