Jag blev så upprörd så jag måste göra ett inlägg . 

Läser i lokaltidningen imorse om en kvinna som blev påhoppad av en person som trodde hon var rasist p g a hennes skallighet och svarta kläder .. fy sjutton vilken okunskap människor har som inte tänker att det kan ligga andra orsaker bakom som i detta fall en autoimmun sjukdom som gör att hon tappar hår ... Varför är det så lätt att döma eller bli dömd av sitt utseende, hur man pratar, hur man klär sig, nationalitet m.m ?? Nej det är inte acceptabelt och skall inte accepteras heller jag avskyr sådant och blir så ledsen! Väljer att lägga ut artikeln utan bild däremot kan artikeln läsas i Arbetarbladet http://www.arbetarbladet.se   22/7 2017

23/7 Ni som redan läst mitt inlägg 22/7 ser att jag ändrat lite kvinnan hade inte cancer som jag skrev utan en autoimmun sjukdom och blev inte kallad rasist utan blev trodd för att vara det p g a inget hår ..

Rätt ska vara rätt och min Blogg är ärlig när jag publicerar ett inlägg därför väljer jag att ändra om något inte stämmer och talar om det för mina läsare) 


 "döm inte hunden efter håret" ta reda på fakta först innan käften glappar" ..

🐝