Fortfarande ingen fisk men vad gör det njuter varje minut jag är här att få sitta vid älven och höra den brusa det är livskvalite för mig det 👌  

Igår åkte vi ner till Stjördals centrum för att handla lite nödvändigheter och självklart till min favoritbutik Kremmerhuset kul när butiksinnehavaren känner igen mig har ju handlat där alla år när vi är i Norge ! Blev två fina kuddfodral (som jag alltid köper där) en fin ljushållare i svart smide med spegel samt lite annat smått o gott. 

Örhängena köpte jag på Lindex dom har alltid super rea när vi är där vad sägs om dessa priser .. 

39:- ist för 129:- det kallar jag super rea

18:- ist för 60:- 

Köpte en blus också på Lindex dock inget reapris ..


Fick ett kuvert av maken vid ankomsten till Norge .. gissa vad det innehöll ?

Näe nu ska jag ut å kolla älven det regnade ofantligt igår så den har stigit mycket men till kvällen blire fiske förhoppningsvis ?

Bian