Vad gör jag i dessa coronatider jo jag pysslar, bakar och donar här hemma. Mina Mårbacka pelargoner är redan omplanterade så idag ställde jag dem i köksfönstret med hopp om att de ska blomma ! Vi är försiktiga vad gäller mathandling och vi shoppar inte i affärer i onödan. Trots människor som bryter och tycker att "det inte drabbar mig" så måste restriktionerna följas för ingen vill väl bli sjuk Själv drabbades jag av en förkylning i två veckor men nu är den tack och lov borta. Maken har en underliggande sjukdom så jag "styr" honom vad beträffar åka ut å bara titta lite i affärer förstår att det för många är en jobbig situation men alla måste göra sitt bästa och ta hand om varandra i dessa tider .

Blomskott från dottern Elefantöra och en Alovera. Två små kaktusar från svägerskans mamma spännande se om dem tar sig och blir stora å fina ..

 

Denna blomma fick jag av dottern för ett antal år sedan då var den i en liten minikruka efter att jag planterade om den i större kruka så växer den av bara sjutton men vad äre för blomma .. ingen som vet !! Den liknar en kaktus med små röda blommor men inga taggar ..

Detta bröd har jag bakat ett flertal gånger sedan jag fick receptet nyligen av en vän så enkelt att baka och gott dessutom .

Vitmålade ramar i serveringsgången ..

Hur har ni det i dessa coronatider ?

Bian