... åt vi igår och jag fick högsta betyg av mannen när han säger "du har blivit värsta mästerkocken" jo jag tackar jag efter sååå måånga år gogubben min och jag ä l s k a r  ju att laga mat ... nä nä matlagning är inte min starkaste sida däremot bakning det är jag mästare på utan att lukta eget beröm men vad gör det berömma sig själv måste man få göra ibland  :-D  Baka matbröd, bullar, kakor, mjuka kakor ja allt som är sött, nyttigt och gott det ä l s k a r jag att göra . Förra veckan var det "bakstuga" här hemma the'kakor, piroger, matpaj och syltkakor blev resultatet. Syrran och jag ska ut och åka tåg med SJ igen och denna gången är det  Eddie syrrans barnbarn som fyller 11 år och då vill jag ha med lite gotta i bagaget ...till hela stora familjen !

Brukar "det lukta eget beröm" av er ibland bloggvänner ?   :-) 

Syltkakor ...

De här kakorna är supergoda de får bakas nästa gång ...