Igår blev det shopping igen ! Tog cykeln och cyklade ner på stan två minuters väg hemifrån för att leta byxor och första affären blev H&M där jag hittade både byxa och blus skönt att inte behöva leta i alla andra affärer, dessa fastnade jag för direkt och blusen blev en bonus 👌


Idag var sista dagen med bonus hos www.apotea.se så det blev att beställa mina favoriter från Eucerin till förmånligt pris samt några andra produkter ..

Ansiktskräm, tvättlotion, kroppslotion i Eucerin samt lite andra produkter ! Apotea är enligt mig många kronor billigare än andra Apotek och får man lägre priser finns inget annat alternativ iaf för mig 👌 

 

 

Berocca lovar vad den är till för .. uppiggande och det är den verkligen ..

Tack än en gång Eva http://evasblogg.blogg.se för att du introducerade mig om Eucerin nu har jag använt dem länge och kan inte vara utan de produkterna 👍


🐝