Idag åt jag min första semla även kallad fettisdagsbulle, fastlagsbulle eller hetvägg som äts med varm mjölk . När jag var barn var det en högtid när man fick sin första semla och den skulle alltid ätas med varm mjölk så gott det var idag äter jag den med en kopp kaffe eller ett glas mjölk ! Hur äter ni om ni äter semla ?

Min dag har gått i bakningens tecken jag har bakat limpor och senare på dagen gjorde jag mat till imorgon ugnsstekt glutenfri korv. Jag gillar att förbereda mat för då hinns det med annat att göra innan det är matdags .

 

Korv i ugn med gul lök, tomater, senap, ost, grönsaksbuljong, vatten, grädde, salt, timjan,  allkrydda, chiliflingor .. så gott 👍


Nu väntas Talang på tv 4 

Ha en fin helg alla fina bloggvänner 

Imorgon är en annan dag med andra "äventyr"

Kram 

Bian