En skön svettig powerwalk med maken innan lunchen och svettig var den minsann men så jäkla skönt .. Snart äre midsommar och den firas i vanlig ordning hemma hos syrran och hennes make en tradition som inte får brytas så idag bakar jag limpor att ta med. Det slog mig idag att snart har halva året gått och efter midsommar går vi mot mörkare tider igen det gillas inte för "jag vill ha sommar över hela kroppen" .. länge men vem myntade det citatet någon som vet ?Igår fyndade jag på REAN hos H&M och jag har ju lite förkärlek till svart, blusen för endast 100:- och klänningen 75:- superfint ..

 

Lite otydliga bilder men blusen har fina infällningar spets på ärmarna och frampå med rysch i hals/ärmslut och naturligtvis svart botten i klänningen 👍

Tyvärr blir det inga bilder från mitt hår för locktången skall återlämnas och även om den fick bra recensioner så funkade den inte på mitt skittjocka hår det får bli en "vanlig" locktång ist !!

🐝