30 maj och Kristi himmelfärdsdag är dagen då Jesus enl nya testamentet lämnade jorden och fördes upp till himlen, den dagen har firats sedan 300-talet för mig har den ingen betydelse jag "kör på" som vanligt ! Idag bakade jag kubbar och det är inte ofta men när jag gör det minns jag min barndom när mamma bakade sådana och det gjorde hon ofta förutom vaniljbullar kommer då ihåg när jag  fick en nybakad kubb att smula ner i en kopp kaffe röra om så det blev som en "gegga" i koppen och sedan var det bara att äta det var lycka det och ja jag älskade kaffe redan då. Veckan har gått i bakningens tecken det blev både kolakakor, drömmar, finska pinnar, syltkakor, vaniljbullar, kubbar, limpor och grönsakspajer nu lägger jag kockmössan på hyllan iaf ett tag men man vet aldrig när lusten faller på igen och jag älskar ju att baka ...

Ha det gott i morgon ska vi ut å åka, Dalarna nästa ..

Bian