Haft en trevlig helg i Stockholm hos min dotter med syrran tyvärr blev det lite ledsamheter på lördagen med henne och planerna fick ändras mellon blev dock fin som vi alla gillar. Kul att Liamoo och Hanna och deras fantastiska låt som jag/vi tror kommer vinna hela schlagerfestivalen gick till final och min favorit Andreas Jonsson till andra chansen 👌

Dottern mötte upp oss på  Centralstationen sedan gick vi alla till Luzette på stationen men herregud vilket pris vi betala för ett glas vitt hursom hade vi trevligt innan det var dags ta T-banan hem till henne ..

Min fina syster 

Fredag kväll lagade jag medelhavsgratäng med mozzarella..

Lördag kväll blev det glutenfri vegetarisk pizza från pizzerian runt hörnet .. så god 

Ville ta med mig vårat "barnbarn" Mr V när vi åkte hem på söndag tyvärr blev det inte så men han kommer  snart till oss igen i slutet på februari .. gogubben ❤

Oavsett hur gamla ens barn är så är de alltid ens barn och oavsett vad som händer är moders hjärtat alltid med dem ❤❤❤


Bian