Min bästa granne ska flytta. I fredags hjälpte jag henne att tömma skåp och packa in fina kristallglas m.m i lådor hon sa "vad flink du är" får jag säga det själv så kan jag det här med att packa och flytta det har jag gjort ett antal gånger så det är självklart att jag ställer upp och hjälper till ! Ett minne jag har när vi skulle flytta till en annan stad är när maken blev sjuk och hamnade på sjukhuset då packade jag ner hela lägenheten själv utan hjälp från någon och det gick bra det också så inget snack om saken det var bara att göra det som skulle göras !

Kommer sakna min fina granne men vi ska fortsätta träffas för som hon sa " jag vill inte tappa kontakten med er mina fina vänner" och det kommer jag/vi aldrig att göra

De här fina vaserna fick jag som tack för hjälpen ska sätta några enriskvistar eller tallkvistar i dem med röda rosetter .. 


Idag tändes andra ljuset och nu är det inte långt kvar till julafton ..

Har ni goda grannar ?

Bian