Vilken besvikelse det blev när paketet från Ellos kom, de hade skickat strlk 48 ist för 44 jag hade verkligen sett fram mot den snygga kappan men den var stor som ett hus på mig så den returnerades illa kvickt och jag tänker inte byta för nu har jag tröttnat på att få felexpiderade varor därifrån !! Ja jag vet "den mänskliga faktorn" men det är inte första gången detta händer så nu är det sluthandlat från Ellos .

Imorrn äre fredag igen och lite vardagslyx i tillvaron för mig och maken alltså ingen lagad mat på spisen har vi bestämt näe, näe nu äre hämtmat eller restaurangbesök som gäller .. varje fredag får se vart det blir för vi ska besöka IKEA imorrn så där kanske maten intas vem vet det får vi se .. imorrn ! 

Laxfilé mycket god på IKEA (bilden från nätet)


💛 Ha en skön helg alla bloggare 💛

🐝