Märkligt väder det är ena dagen sol med många plusgrader för att sedan växla till regn och inte nådigt heller idag kom en störtskur så för mig blev det en innedag med bakning medans mannen åkte iväg ensam. Lite funderingar så här på fredagseftermiddagen .. Varför bloggar jag ? Jo därför det är både kul intressant ett slags "frihet" att skriva om sådant som ger mig glädje och att få dela med mig och att träffa andra bloggare! 

Idag blev det ett gäng frallor som också skall tas med till midsommar och det är verkligen uppskattat med hembakat .. Imorgon ska maken å jag "ut på tur" som de säger i Norge få se var vi hamnar 👍


Den här insändaren hittade jag på nätet när jag sökte på "blogga" den är förlegad och bara bullshit tycker jag .. 

Vad ger det er att blogga ?

Ha en finfin fredag och helg vi ses ..

🐝