Återträffen i lördags som jag skrivit om tidigare blev precis så superbra som jag visste den skulle bli trots att jag var "lite" nervös innan men det släppte fort ! Träff hemma hos en av mina klasskamrater tillsammans med två till och vi hade inte träffats på mååånga år herregud vad mycket vi hade att prata om ..

Festen som hölls på anrika Valhalla med god mat, fika, dricka, live musik var så trevlig så jag glömde bort att fotografera men några bilder med dålig skärpa fick jag iaf till 👍 Så himla kul att ses några var sig lik trots att många år hade förflutit sen sist . Hur är det man säger "när det är som roligast då slutar det" men oavsett har jag nu träffat många gamla godingar som blir ett minne för livet och nästa gång lär nog inte dröja så länge ...

Agneta en av mina klasskamrater som vann en resa till Sockholm för 4.500:- med två nätter på hotell och tillhörande musikföreställning men tyvärr kommer inte riktig ihåg vart ... somliga har tur 👍

Så här såg jag ut i klass 9 


🐝